Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 15.05.2018 Salı günü saat:14.00'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda "Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Bilgilendirmesi, Teknokent'e Proje Başvuru ve Kabul Süreci, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ), ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP)"  toplantısı gerçekleştirilecektir.

Teknoloji veya yazılım üreten/ geliştiren, teknolojik bir buluşu ticari bir ürün, yöntem veya hizmet haline dönüştürmek için Ar–Ge ve Tasarım çalışmaları yapan, bu kapsamda projesi olan firmalar, girişimci, öğrenci ve akademisyenlerimiz davetlidir.

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 15.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi: 15.05.2018
Yer: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu
Düzenleyen: Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)