Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Duyurusu
22 Eylül 2021 Çarşamba

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama ile yerleşen öğrencilerin e-devlet üzerinden elektronik kayıt işlemleri 23-28 Eylül 2021 (23.59) tarihleri arasında, e posta yoluyla kayıt işlemleri ise 23 Eylül-01 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Öğrenciler kayıt için gerekli bilgilere ekli dosyadan ulaşabilirler.

Katkı payı ödemeleri kesinlikle banka şubelerindeki veznelerden yapılmayacaktır. 170,00 TL katkı payı ödemesinin kayıt yaptırmadan önce Ziraat Bankasından İnternet bankacılığı veya ATM (Bankamatik) aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgilere ekli dosyadaki tahsilat rehberindenulaşabilirsiniz.