Endüstriyel Sürdürülebilirlik Disiplinlerarası YL Programı

Etkinlik

Sürdürülebilirlik Yolculuğunda İş Birlikleri
29 Aralık 2023 Cuma

TÜBİTAK-MAM ve Üniversitemiz arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında ve 1. ESYED Çalıştayı’nın çıktılarından biri olarak 16 Ocak 2024 tarihinde Üniversitemiz kampüsünde “Sürdürülebilirlik Yolculuğunda İş Birlikleri” başlıklı panel gerçekleştirilecektir.

Panelde TÜBİTAK-MAM’ın sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında detaylı bilgi paylaşılması, konuşmacı olarak katılan firmaların sürdürülebilirlik çatısında yaptığı çalışmalar ve ihtiyaç duydukları sürdürülebilirlik projelerinin planlanması, üniversitemiz akademisyenlerinin protokol kapsamında yapabilecekleri projeler için fikir sahibi olmaları ve talep eden diğer sanayi kuruluşlarının sürdürülebilirlik projeleri hakkında fikir alışverişi amaçlanmaktadır.