Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu Öğrenci Başvuruları
05 Ekim 2023 Perşembe

2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu'nun 46. maddesi uyarınca; 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı bünyesinde 40 kısmi zamanlı öğrencinin çalıştırılması Üniversite Yönetim Kurulunca kararlaştırılmıştır.

Öğrenciler başvuruları çalışmak istediği birimlere şahsen yapacak olup, her öğrencinin bir birime başvurma hakkı bulunmaktadır. Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu başvuruları 09-20 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, Yönerge'nin 9. maddesine istinaden birimlerde oluşturulacak komisyon tarafından, öğrencilerin Yönerge'nin 7. maddesindeki şartları taşıyıp taşımadıkları, çalıştırılacakları iş için yeterli bilgi, beceri ve yetenekleri açısından uygunlukları gibi hususlar yönünden değerlendirilecektir.

• Yukarıda yer alan hususlar göz önünde bulundurarak Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi'ni dikkatlice okuyunuz,
  • Başvuru form ve ekinde yer alan dokümanları eksiksiz bir şekilde doldurarak Kütüphane ve Bilgi Merkezimizin 3. katında yer alan K3-04/K3-05/K3-09 ofislerine teslim ediniz.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi

Başvuru Formu

Başvuru formuna eklenmesi gereken belgeler;

• Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği: Vukuatlı nüfus kayıt örneğinin kişi ve aile bilgilerini içerir şekilde olmalıdır(anne-baba ve kardeş bilgileri de bulunmalıdır),
  • Ailenin Gelir Durumunu Gösterir Belge: Öğrenci, ailenin gelirini gösterir herhangi bir belge ibraz edemiyor ise(sgk dökümü, maaş bordrosu, banka hesap hareketleri vb. belgeleri bulunmuyor veya herhangi bir gelirleri yok ise) öğrenci tarafından muhtarlıktan veya kaymakamlıktan alınacak gelir olmadığına dair bir belge ibraz edilmelidir.
  • Transkript (1. Sınıf Öğrencileri Hariç)
  • Özel Durumu Olan Öğrenciler İçin Bu Durumlarını Kanıtlayan Belgeler
  • Disiplin Cezası Bulunmadığını Gösteren Belge