Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlar Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Öğrenci İlanı
12 Eylül 2023 Salı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlar Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Öğrenci Listeleri

1. Acil Durum ve Afet Yönetimi – YL Tezli

2. Bilgisayar Mühendisliği - YL Tezli

3. Elektrik-Elektronik Mühendisliği – YL Tezli

4. Enerji Sistemleri Mühendisliği - YL Tezli

5.  İş Sağlığı ve Güvenliği- YL (İ.Ö.)

İlan Metni

Kesin Kayıtta İstenecek Belgeler

• 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı YEDEK kesin kayıt işlemleri 13-15 Eylül 2023 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar (Saat: 17.00’a kadar) yapılacaktır. Kesin kayıtta istenen evraklar  Enstitümüze şahsen veya Noter vekaletiyle teslim edilmelidir.
  • 15 Eylül 2023 mesai saati bitimine kadar evraklarını elden teslim etmeyen adaylar kesin kayıt haklarını kaybedecektir.
  • Her aday gerekli belgeleri eksiksiz olarak hazırlamalıdır.
  • Evraklarında tahrifat ve/veya usulsüzlük olduğu tespit edilenlerin kayıtları ve/veya öğrencilikleri iptal edilecektir.
  • Programlara kayıt yaptıracak olan adayların katkı payı/öğrenim ücretlerini T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ya da ATM’lerinden Eğitim-Öğretim Harçları kısmı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni seçerek yatırmaları gerekmektedir. Dekont ya da slipler Enstitümüze ibraz edilmelidir.