Osmaneli Meslek Yüksekokulu

OHAL Kapsamındaki İllerde Ailesi veya Kendisi İkamet Eden Öğrencilerimizin Katkı Payı ve Öğrenim Ücretlerinin İadesi Hakkında Duyuru
03 Mart 2023 Cuma

3 Mart 2023 tarihli ve 32121 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine istinaden ailesi veya kendisi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet eden Üniversitemiz öğrencilerinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi için ödemeleri gereken katkı payı ve öğrenim ücreti Devlet tarafından karşılanacaktır.  Bu kapsamda olup 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemine ait katkı payı ve öğrenim ücreti ödeyen öğrencilerimizin iade işlemleri için olağanüstü hal ilan edilen illerden birinde (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) ailesinin veya kendisinin ikamet ettiğini gösteren belgenin (e-Devlet üzerinden alınacak ikametgah belgesi) ve Ek’te yer alan harç iade dilekçesinin fetih.battal@bilecik.edu.tr elektronik posta adresine gönderilmesi halinde iade işlemi yapılacaktır.

Ayrıca bu kapsamda olup katkı payı ve öğrenim ücreti yatırmadığı için 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bahar dönemi ders seçme işlemini yapamayan öğrencilerimiz; 17 Mart 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlı oldukları birime başvuru yaparak ders seçme işlemini yapabileceklerdir.