Bozüyük Meslek Yüksekokulu

Staj Duyurusu 2022 - 2023
23 Haziran 2023 Cuma

STAJ BAŞVURUSU

• 2022 – 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Yaz Dönemi’nde Yapılacak Zorunlu Staja İlişkin Takvim için tıklayınız.
  • Staj Başvuru Formu için tıklayınız.
  • Zorunlu Staj Yazısı için tıklayınız. (Staj yerinin istemesi halinde, çıktısını alarak doldurunuz ve Müdür Yardımcısına imzalatınız)
  • Staj Yönergesi için tıklayınız.

STAJ DEFTERİ

2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı zorunlu stajını yapan öğrencilerimizin, staj esnasında/sonrasında doldurmaları ve onaylatarak okulumuza ulaştırmaları gereken defter sayfaları boş olarak aşağıdaki linklerden çıkarılabilecektir.

• Ön Kapak
  • İç Kapak
  • Boş Sayfa (Staj yapılan her iş günü için en az bir sayfa olmak üzere toplam (en az) 30 sayfa olacaktır. Tüm sayfalar öğrenci tarafından doldurulmalı, staj yeri yetkilisince imzalanmalı ve kaşe/mühürlenmelidir)
  • EK - 3 Denetçi Değerlendirme Formu
  • EK - 4 Staj Değerlendirme Formu (Staj Yeri tarafından doldurulacak ve mutlaka yetkili tarafından imzalanarak kaşe/mühürlenecektir. EK-6 ile birlikte bir zarfa konularak kapatılacak, zarfın yapıştırılan yeri yine yetkili tarafından imzalanacak ve kaşe/mühürlenecektir)
  • EK - 6 Devam Takip Çizelgesi (Staj Yeri tarafından doldurulacak ve mutlaka yetkili tarafından imzalanarak kaşe/mühürlenecektir. EK-4 ile birlikte bir zarfa konularak kapatılacak, zarfın yapıştırılan yeri yine yetkili tarafından imzalanacak ve kaşe/mühürlenecektir)
  • EK - 7 Staj Değerlendirme Tutanağı (Bu tutanak boş olarak staj defterinin sonuna eklenecek ve okulumuzca doldurulacaktır)
  • Staj Defteri Spiral Örneği
  • Muhasebe Staj Defteri İçeriği (Sadece Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerince dikkate alınacaktır)
  • Bankacılık Staj Defteri İçeriği (Sadece Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerince dikkate alınacaktır)

ANKETLER

Öğrencilerimizin, programlarına göre aşağıda yer alan anket formlarının çıktılarını alarak staj yeri yetkililerine doldurtmaları ve staj bitiminde defter ile birlikte okulumuza teslimetmeleri/göndermeleri gerekmektedir.