Hemşirelik

ULUSAL STAJ PROGRAMI HAKKINDA DUYURU
03 Mayıs 2023 Çarşamba

ULUSAL STAJ PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı kapsamında staj başvurusu yapan öğrencilerimizin ekte yer alan “ULUSAL STAJ PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİni dikkatle incelemeleri önemle rica olunur.

Ulusal Staj Programı kapsamında Öğrencilerimizin staj yapacakları kurumların istediği belgelere ek olarak aşağıdaki belgeleri hazırlamaları gerekmektedir:

• Staja kabul edildiğine dair Kariyer Kapısı sayfasından ekran görüntüsü,
  • Müstehaklık belgesi,
  • Adli sicil kaydı belgesi,
  • İSG belgesi,
  • Taahhütname (Belgeye Ulaşmak İçin Tıklayınız),
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Gönüllü Staj Öğrenci Bilgi Formu (2 Nüsha olarak doldurulacaktır) (Belgeye Ulaşmak İçin Tıklayınız)

Ulusal Staj Programı kapsamında öğrencilerimiz soru ve yaşadıkları sorunları aşağıda bilgileri yer alan Bölümümüz öğretim elemanlarına mail, telefon ve dahili numaralarına bağlı whatsapp uygulaması üzerinden iletebilirler.

İletişim bilgileri:

Öğr. Gör. Cumhur Babaoğlu

e-mail: cumhur.babaoglu@bilecik.edu.tr

Dahili hat ve whatsapp hattı: 02282141865

Dr. Öğr. Üyesi Eylül Gülnur Erdoğan

e-mail: eylul.erdogan@bilecik.edu.tr

Dahili hat ve whatsapp hattı: 02282142521

*Taahhütname ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Gönüllü Staj Öğrenci Bilgi Formu Öğr. Gör. Cumhur Babaoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Eylül Gülnur Erdoğan’dan temin edilecektir.