Yürütücülüğünü Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Alanyalıoğlu'nun Yaptığı Proje, TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek
TEMA dan Küre Köyü için çağrı
Osmanlı Şerbeti, Üniversitemizin Katkılarıyla “Ark of Taste” Listesinde
14. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisine Gıda Teknolojisi 2. sınıf öğrencilerimiz ile sergi ziyareti
Üniversitemizden Yöresel Lezzetlere Bilimsel Dokunuş
Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanlarının 2024 Yılında Tamamlanan Tübitak Projeleri
Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanlarının Akademik Çalışmaları
Gıda İşleme Bölümü Etkinlik ve Çalışmaları
Gıda İşleme Bölümü Hocamızın Yeşil Proje Ödülü
Gıda Teknolojisi Prorgamı 11.11 Bilecikliler Günü kutlamaları
| Tarih | Başlık | Ekli Dosya |
|---|---|---|
| 14 Ekim 2025 | Yürütücülüğünü Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Alanyalıoğlu'nun Yaptığı Proje, TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek | |
| 14 Ekim 2025 | TEMA dan Küre Köyü için çağrı | |
| 16 Temmuz 2025 | Osmanlı Şerbeti, Üniversitemizin Katkılarıyla “Ark of Taste” Listesinde | 6 |
| 25 Şubat 2025 | 14. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisine Gıda Teknolojisi 2. sınıf öğrencilerimiz ile sergi ziyareti | 5 |
| 20 Şubat 2025 | Üniversitemizden Yöresel Lezzetlere Bilimsel Dokunuş | 3 |
| 29 Ocak 2025 | Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanlarının 2024 Yılında Tamamlanan Tübitak Projeleri | |
| 29 Ocak 2025 | Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanlarının Akademik Çalışmaları | |
| 29 Ocak 2025 | Gıda İşleme Bölümü Etkinlik ve Çalışmaları | 2 |
| 10 Aralık 2024 | Gıda İşleme Bölümü Hocamızın Yeşil Proje Ödülü | 1 |
| 11 Kasım 2024 | Gıda Teknolojisi Prorgamı 11.11 Bilecikliler Günü kutlamaları | 1 |