Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Akademisyenlerimizin Projesi TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek
13 Nisan 2023 Perşembe

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ali TAGHIZADEHGHALEHJOUGHI’nin yürütücüsü olduğu Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sıdıka GENÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Damla Gül FINDIK, Atatürk Üniversitesi Klinik Öncesi Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Demek ÇELEBİ ve Doç. Dr. Serkan YILDIRIM’ın araştırmacısı olduğu TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında “Glioblastoma (Gbm) Tedavisinde Aktif Hedeflendirilmiş Eksozomal Sistem Tasarımı ve In Vitro (Tek Hatlı ve Ko-Kültür Modellerde) Değerlendirilmesi“ konusundaki 593.300,00.-TL bütçeli 222S181 no’lu projenin 24 ay süre ile TÜBİTAK tarafından desteklenmesi uygun görülmüştür.

Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.